Content watched by Whocopied.me

BYG DIT BRAND ONLINE 🚀

Et 1:1 mentorforløb med en kreativ online markedsførings nørd!

 

Prøv engang bare at forestil dig, hvor du kunne være med dit brand og din forretning efter 8 uger sammen med mig!

 

Jeg lærer, hjælper og støtter dig i at bygge dit brand og din business online – Altså igennem sociale medier og med en stærk brand identitet.

 

I dette 8 ugers 1:1 mentorforløb går vi vejen sammen! Jeg holder dig i hånden hele vejen igennem din læring og vækst, så du kommer ud på den anden side, med meget mere selvtillid om at eje dine online skills som en vaske-ægte marketing champ!

Jeg har nemlig tænkt mig at smitte dig med min tekniske, teoretiske og praktiske viden, powerboosts, min energi, passion og tag-hvad-du-fortjener mentalitet. 🚀😎

7

Hey you!

 

Vil du lave en forandrende investering i dig selv? Og i at få de rette og erfarne business øjne på din virksomhed, dit brand og dine fremgangsmåder indtil nu? Og masser af hjælp og redskaber til, hvordan du ændre det til en resultat orienteret sti fremadrettet?

Jeg forestiller mig at du læser med her på siden, fordi…

E

Du enten vil have hjælpen til at komme godt fra start i dit business eventyr, eller at du har forsøgt dig i længere tid, men ikke har fundet melodien der spiller hos din målgruppe

E

Du (tror) at du ikke kan mestre alle de tekniske ting ved sociale platforme, annonceopsætning, mail osv.

E

Du er træt af at knokle i din business, uden at komme nogen vegne og uden at få flere resultater! Du har svært ved at se hvor du bedst kan prioriterer din tid og energi

E

Du vækster ikke i følger antal, eksponeringer og du generere ikke mere omsætning.

E

Du bilder dig selv ind at du ikke kan finde ud af det, at du ikke er dygtig nok, har forstand på online markedsføring og at hvis du vil vækste via online kanaler, skal du hyre et bureau som du ikke har råd til. Pst... Alle udsagn er iøvrigt løgn ❤️

E

Du har måske slet ikke en strategi, måske er din strategi "Luk øjnene og håb på det bedste", eller du famler i blinde og prøver hele tiden nye tiltag, fordi du endnu ikke har knækket koden til at blive et genkendeligt brand, omsætte for mere og få loyale kunder i din business.

Her kommer de så… De rigtig gode nyheder ♥

Hvis du er her af en af de ovenstående grunde.. Så kan jeg allerede nu sige til dig – Alle dine bekymringer og din nuværende virkelighed med for lidt resultater, for lidt respons, engagement og omsætning… De kan sagtens vendes til en positiv og mere lys fremtid i din business. 

At du er her, fortæller mig at du sikkert er mættet af online kurser hvor du selv står for at implementere din nye viden i praksis.

Du har brug for en guide, konkrete tiltag hvor du kan blive bedre. Du er allerede en kæmpe succes, fordi du prøver! ♥ Husk det, fejr det og giv dig selv et klap på skuldren, fordi du rent faktisk gør noget og gerne vil gøre det bedre!

Og lad mig så hjælpe dig til at vende skuden, dine opfattelser og kunnen, jeg lover at DU, ja netop dig, du kan sagtens lære at mestre det selv!

N

8 ugers 1:1 mentorforløb

Du får 8 uger med min fulde opmærksomhed! Jeg sætter mig ind i din forretning, dine kanaler og fremgangsmåder indtil nu. Herfra laver vi sammen en plan og eksekverer på det.

N

Skræddersyet forløb

Vi skal selvfølgelig igennem nogle basale ting som bare skal på plads, såsom målgruppe indsnævring, strategi mål m.m. 
Men forløbet bliver tilpasset efter hvad du har behov for i din virksomhed. Jeg kan hjælpe dig med at mestre grafisk design, sociale medier, branding, e-mail marketing, annoncering m.m.

N

Ugentlige opgaver til eksekvering

Hver uge laver jeg nogle konkrete og skræddersyede opgaver du skal eksekvere på i henhold til den undervisning og den sparring vi har haft på vores sessioner. Det kommer til at hjælpe dig med at prioritere dine opgaver bedre, så du kan vækste.

N

6x 1:1 sessioner a' 1 time

Du får ialt 6 timers live undervisning og sparrings sessioner med mig. Disse vil foregå over Zoom og jeg vil optage vores sessioner, så du efterfølgende får dem, til fremtidig brug. 
De 6 sessioner planlægger vi sammen, så det passer dig. Om du vil have flere i en uge op til en launch eller dele dem ud over forløbet, er helt op til dig.

N

Gratis adgang til Marketing Academy

(Lanceres i maj 2021)
I de 8 uger du er sammen med mig på et 1:1 forløb, får du gratis adgang til Marketing Academy, som er en VIP viden- og medlems klub. Her finder du masser af online kurser, worksheets, e-bøger, grafik skabeloner m.m.

N

Fuld støtte, support og feedback

Mellem vores sessioner sammen kan du altid skrive en sms eller mail til mig, hvis der er spørgsmål. Jeg kommer også til at tjekke ind hos dig ugentligt ifht. dine eksekverings opgaver og generelt hvordan det går.

7
michelle kjeldbjerg

Jeg ved at du kæmper for at vækste – For jeg har gået vejen selv!

But i got your back!

 

Jeg har for det første selv gået vejen. Jeg har selv sat i starten med min virksomhed og været tæt på at brænde sammen over 1. hvor svært det var at finde min brand identitet, målgruppe, strategier og teknik. Jeg følte alting var overvældende og tidskrævende. 2. hvorfor der så ikke skete noget? Hvorfor jeg ikke fik flere følgere, mere engagement? Hvorfor det ikke boostede mine salg…

Men jeg knækkede koden, ved prioritere mine projekter, opgaver og energi. Jeg fandt ud af at det tekniske kun krævede en know-how også lavede jeg (og gør stadig) noget så basalt som en plan, som indeholdt de rette komponenter.

 

Og siden hen…

Har jeg hjulpet masser af virksomheder, store som små, med at konkretisere målgrupper, udarbejde opnåelige mål, vækstet profiler med 500, 1000, ja op til 20.000 følgere, designet brand identiteter og salgsbart grafisk design samt meget mere! Og det har i den grad betydet flere salg og mere loyalitet for dem!

Læs meget mere om resultater og kunde udtalelser ved at klikke på knappen,

Wow siger jeg bare… Alt det jeg ikke kunne på de sociale medier og online platforme (og det var en del) – kan Michelle. Jeg har før fået hjælp til at løse lignende opgaver fra eksterne, men aldrig til selv at kunne navigere i det og her ligger nøglen – fordi fra nu af kan JEG SELV.

Forløbet var skræddersyet til mig og Michelle har trygt og tålmodigt guidet mig igennem lige netop det, som jeg manglede hjælp til i min virksomhed. Så… Jeg i dag selv kan gå vejen. TAK!

Helle Carlsen

Mom-tastisk & Mindset Coach, www.hellecarlsen.dk

Forløbet passer især godt til dig der..

Er du i tvivl, så griber du knoglen eller danser til tastaturet og kontakter mig.

Sælger, brander og markedsfører dig online. Det kan være du sælger din viden, coaching eller fysiske produkter gennem din webshop – Så længe fokus er salg online.

Har engagement, lyst og gå-på-mod til at blive bedre og mestre online markedsføring i egen virksomhed. Og ved at der ikke findes bæredygtige quickfixes!

Ved at du ikke hverken kan eller skal gøre alting selv. Du er klar til at få den hjælp du behøver for at vækste og udvikle dig. Du ved at great things kommer af gode investeringer og prioriteter.

Drømmer om at blive vild med online markedsføring i din forretning. Du kan bare ikke helt finde retningen og strategien selv. Men du er 100% committed til at suge til dig af læring.

Din investering i 8 ugers
1:1 mentorforløb!?

 

Intropris kun

10.000 kr. + moms

 

Obs! Prisen stiger senere i 2021. Da det først er nu jeg officielt køre mentorforløb, er der en stærk reduceret pris som intro. Så vent ikke for længe, hvis du vil med til denne pris.

Book en afklarende samtale her!

Er du interesseret i et 1:1 mentorforløb med mig i 8 uger? Så lad os starte med en samtale, hvor vi kan mærke kemien mellem os og får en snak om dine udfordringer samt drømme. Jeg vil også gerne være sikker på at vi er et match til at løfte din forretning sammen og at du er 100% klar til at engagere dig!