Hej@michellekjeldbjerg.dk

4 nemme tricks
til at blive set mere på din instagram profil.

Bliv mere synlig og vækst din profil på Instagram med flere følgere og mere eksponering. 
Vi kigger her ind på hvordan du med disse 4 nemme tricks kan øge synligheden for din profil med Instagram SEO.

1. Dit brugernavn & navn

Dit brugernavn og navn på din profil, er det som er mest vigtigt iforhold til at optimere og blive mere synlig!

Dit brugernavn er det selve din bruger hedder, i mit tilfælde @michellekjeldbjerg.dk, denne kan være lige det du vil.

Hvorimod, dit navn bør optimeres til det din profil handler om.
Mit navn har jeg sat som “Annoncering, web & grafik 🚀“, dvs. søger man efter f.eks. grafik, vil jeg være synlig for søgeresultaterne.

Hvis du f.eks. sælger sko eller ure, bør disse ord indgå i dit navn (ikke nødvendigvis brugernavn)!

Husk! Navn kan kun være 30 karakterer og du kan kun ændre navn én gang, hver 14. dag!

2. Din bio

Din bio bør også være optimeret med søgeord og være fattet af korthed. Det er vigtigt at du her, hurtigt giver et overblik over PRÆCIS hvad du kan og tilbyder her på profilen.

Det kan du gøre nemt ved at dele det op i punktform, eksempelvis som jeg har gjort her med emojis. Du kan også optimere din bio ved at lave hashtags, hvis der er konkrete hashtags du gerne vil opdages på!

Husk også altid at indsætte et link til enten et linktree eller din hjemmeside under fanen “Website”, på den måde vil du få flere website besøgende også

Hvis du f.eks. gerne vil kobles op på geografi, anbefaler jeg at du indtaster din by under fanen “Kontaktmuligheder”. Det kan være en fordel hvis du eksempelvis har en lokal forretning.

3. Hashtags

er er mange delte meninger om dét at bruge hashtags. Vi kan bare ikke komme udenom, at de virker! Især til at blive opdaget af flere. Derfor anbefaler jeg at du bruger så mange som muligt, af de tilgængelige 30 hashtags på hvert post.

Pas på med at bruge for store hashtags, jeg siger altid max. 100.000 opslag på et hashtag. Det kan du se når du søger på hashtagget. Sørg også for altid at have nogle tags med få opslag f.eks. 1000-10.000 og ligeledes have nogle store imellem 20.000 og 100.000.

Henvender du dig til danskere, vil jeg anbefale dig at finde så mange danske hashtags som muligt. Du må gerne bruge enkelte udenlanske, men dem skal der helst ikke være flest af.

4. Alternativ tekst

Det er en nyere funktion at kunne indsætte ALT tekst på Instagram. Men det er et powerfuld redskab der giver dig muligheden for, at Instagram og dens algoritme kan lære dig bedre at kende og derved smide dig ud til de rigtige.

ALT tekst beskriver, hvad der er på et billede. Det hjælper blandt andet søgemaskiner med at vise de rigtige billeder efter søgning. Det hjælper også blinde med at kunne få læst op, hvad der er på et billede.

Når du skal slå et opslag op på din profil, så brug ALT tekst, for at blive vist til flere og for at algortmen med tiden ved præcis hvem du er og hvad du slår op. Så vil du blive favoriseret.

Nederst, når du vil lave et opslag står der “Avancerede indstillinger”, den trykker du på og kommer ind som vist i denne telefon.

Under “Tilgængelighed” trykker du på “Skriv alternativ tekst” og her beskriver du et billede.

Eksempelvis “Hygge på en solrig dag i Nyhavn” eller “Tips til Facebook opslag” eller hvad der nu passer til dit billede. Man kan ikke se alt teksten, så du skal bare beskrive billedet!

Jeg er klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Skriv dine oplysninger herunder, så sender jeg dig en mail hvor vi aftaler nærmere om, hvornår det passer dig at blive ringet op.

Jeg ønsker at blive ringet op angående...

9 + 7 =