Hej@michellekjeldbjerg.dk

Lyn introduktion til Canva

Har du hørt dine fellow-business venner snakke om at de bruger Canva? Men er du stadig lidt usikker på hvad det egentlig er og hvordan man bruger det… Så læs med her i denne lyn introduktion til Canva, hvor jeg fortæller lidt om hvad du kan bruge programmet til.

 

Hvad er Canva?

Canva er et design program, hvor du kan opsætte og designe diverse grafikker, ja selv hvis du ikke er hverken grafisk designer eller særlig kreativ. Fordi den gode nyheds er, at med Canva kan alle være med!

Canva har tusindvis af skabeloner, som du kan bruge og justere til det du skal bruge. Så du slet ikke selv behøver at tænke. Find skabeloner til faktura, CV, sociale medier, præsentationer, plakater og meget mere. Programmet kan bruges af dig, uanset om du designer til din forretning eller til dig selv privat.

Det er et basis design program som du sagtens kan bruge til mindre grafiske opgaver. Men der er også nogle begrænsninger og steder hvor du skal være opmærksom.

Jeg vil fraråde dig, at bruge Canva til enhver form for video redigering. Der findes nogle features i programmet hvor du kan minimal redigere en video, men disse features er slet ikke gode nok.

Jeg vil også fraråde dig, at bruge Canva til større tryk opgaver! Altså fysisk grafik, her syntes jeg du skal få sådan en som mig, eller en anden grafisk designer til at hjælpe. Canva har ikke de tunge grafiske funktioner der skal til, der gør det muligt at få designs i storformat eller designs der skal til tryk. Du risikerer derfor at få trykte designs som er slørede og ikke korrekte i farver. Også har du spildt dine penge.

Obs! Canva er bedst at bruge fra computeren, da deres app har mange fejl funktioner.

 

Hvad koster Canva?

Canva har både en gratis og en pro version.

Du kan sagtens starte ud med den gratis version og for nogle vil de gratis features endda række fint til deres behov. Der er dog mange skabeloner, features, billeder, grafiske elementer osv. som ikke kan bruges uden betaling hvis du ikke er betalt bruger. Du kan da vælge om du vil betale pr. element, hvilket ofte er 1$ pr. element OG pr. download. 

Eller du kan blive Canva Pro bruger. Canva pro koster omkring 85 DKK kr. pr. måned.
Jeg anbefaler altid at blive pro bruger, da du for sølle 85 kr. får adgang til ALT i Canva også er der næsten ingen grænser for hvad du kan designe.

 

Hvordan bruger man Canva?

Canva har mange funktioner som kan bruges til at designe diverse grafik.
Oftest høre jeg at folk elsker det for skabelonerne, men du kan også designe selv og tilføje element efter element. Det er helt op til dig. Men selve systemet er fuldstændig drag-and-drop venligt.

Hvis du vil lære funktionerne i Canva og lave dit helt eget materiale, som ikke er en skabelon som tusindvis af andre bruger, så læs med herunder, hvor jeg fortæller lidt om mit ultimative og populære kursus Canva Akademiet.

Lær at bruge Canva med Canva Akadmiet

Fra newbie til grafisk mastermind!

 

Det ultimative online kursus i Canva. Du lære alle funktioner at kende og blive smækfyldt med redskaber til, at blive endnu bedre til at lave grafisk design i din virksomhed. Helt uden at være grafisk designer.

Jeg ved, at du er i stand til følgende (uanset om du er nybegynder eller allerede arbejder i Canva)…

🌟 Du kan mestre design programmet Canva og alle dets funktioner

🌟 Du kan blive meget hurtigere til at designe dine grafikker til din virksomhed

🌟 Du kan opnå teoretisk viden om dét at designe, så du kan være kreativ og konvertere dine følgere

🌟 Du kan bruge grafisk design som et værktøj til at vækste helt vildt i din business

🌟 Du kan blive en champ til at designe grafik til din hjemmeside, dine sociale medier, din e-mail og meget mere

 

Jeg er klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Skriv dine oplysninger herunder, så sender jeg dig en mail hvor vi aftaler nærmere om, hvornår det passer dig at blive ringet op.

Jeg ønsker at blive ringet op angående...

4 + 7 =