Content watched by Whocopied.me

Jeg er Michelle Kjeldbjerg

Jeg betegner mig selv som kreativ web & marketing nørd.
På trods af min unge alder, har jeg allerede søsat flere virksomheder – Nogle gav mig kompetencer og ny læring og andre lykkedes jeg super godt med. Nu driver jeg virksomheden her og har webshoppes Faves, sideløbende.

Jeg har også hjulpet andre virksomheder i gang, helt fra scratch – Med hjemmeside, markedsføring og det løse. Så jeg VED altså hvad det vil sige, at være selvstændig og drive en lille forretning.

Men nu satser jeg på det jeg er aller bedst til, nemlig grafisk design og sociale medier!

Jeg har altid gang i en masse ting, MEN min helt specielle evne er, at eksekverer, holde ambitionerne høje og øjnene på målet. Også er det jo også meget godt for sådan en som mig, at være jyde og have benene godt placeret i den jyske muld.

michelle kjeldbjerg

Girl

Boss

Mine kerne værdier

ærlighed

tryghed

respekt

Maks udbytte

Mere om mig..

Før i tiden nørdede jeg med noget andet, men jeg har aldrig flyttet mig væk fra det kreative. Jeg er nemlig også uddannet frisør og det blev jeg i 2012, blot 19 år gammel. Jeg har som ung altid været meget fokuseret på målet, hvilket dengang var at blive frisør og få min egen salon, med flere forskellige skønhedsbehandlinger. Da jeg var udlært, rejste jeg til London og arbejdede ved en stor frisør og efterfølgende gik rejsen til København. 

Her slog livet lidt igen, da jeg måtte erfarer at dét at være frisør, kunne jeg hverken fysisk holde til og det var nok også mere min barne/teenage drøm, end det var det jeg ville lave resten af mine dage..

Men så rejste jeg mig igen og begyndte at jagte en anden sitrende interesse..
Og her er jeg så stadig, and still loving it! Dén sitrende interesse var nemlig sociale medier og grafisk design. 

Dengang var det jo ikke som det er i dag og derfor kalder jeg den sitrende, fordi jeg dengang ikke anede hvor fedt det er at reklamere og vækste gennem sociale medier og online platforme og jeg vidste heller ikke, hvor meget udvikling der ville ske gennem årene. 

Jeg er vokset op med sociale medier og det falder mig derfor super naturligt til.
Hvilket nok også har været en af grundene til at interessen har været stor. Jeg har tilegnet mig erfaringer og kompetencer gennem markedsførings jobs og hands-on erfaringer fra mine egne virksomheder, som har været med til at udvikle de ting jeg er gode til. Men jeg har også uddannelsesmæssig belæg for det – Jeg er uddannet “Designteknolog med speciale i branding og marketing management” og bachelor i “Innovation og entreprenørskab”. 

Tak fordi du ville lære mig lidt bedre at kende!

Skal vi skalere din virksomhed sammen?