Content watched by Whocopied.me

Handels- og aftale betingelser

Michelle Kjeldbjerg, Gormsvej 13 2TV., 7400 Herning, CVR: 39343487

hej@michellekjeldbjerg.dk

+45 52112900

 

BETALING:

Du kan betale med Visa, Mastercard, og American Express 

Du vil straks efter købet modtage en faktura på email til den skrevne email-adresse.

Vi gemmer ikke dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

 

Online, digitale produkter leveres med det samme efter køb via email med instrukser. 

 

RETTIGHEDER:

Køb af online-produkter hos Michelle Kjeldbjerg er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a. “Lov om visse forbrugeraftaler”. Alle rettigheder til online produkter, inkl. tekster og billeder tilhører Michelle Kjeldbjerg.

 

Alle online-produkter er virksomhedens egne og må hverken sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde videre deles uden forudgående skriftlig aftale med Michelle Kjeldbjerg.

 

PRISER & GEBYRER:

Alle priser er angivet i danske kroner eksklusiv moms. Der er ingen betalingsgebyrer.

Du modtager straks efter købet en faktura på email til den oplyste email-adresse.

 

ONLINE FORLØB & WORKSHOPS:

Hvis du har brug for at framelde dig: Ved mindre end 2 uger til afholdelse kræves 50 % i gebyr. Ved mindre end 1 uge til afholdelse gives der ingen refusion. 

 

BOOKEDE KONSULTATIONER: 

Hvis du har brug for at framelde dig: Ved mindre end 2 timer til booket aftale tilbageholdes 50 % i gebyr, resterende 50% bliver tilbageført til dig. Ved udeblivelse eller ingen oplysning om aflysning gives der ingen refusion. 

 

AFTALEGRUNDLAG: 1 til 1 AFTALE

Betingelserne udgør sammen med Michelle Kjeldbjerg’s tilbud og kontrakt det samlede aftalegrundlag om levering af ydelser. Al fysiske og digitale ydelser leveres efter kundens godkendelse af aftalen sammen med den aftalte pris. Skal der herefter, fra kundens side, laves rettelser i services, afgives et nyt tilbud på rettelser.

 

SERVICE YDELSER: 1 TIL 1 AFTALE

Kunden skal give Michelle Kjeldbjerg adgang til oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at levere serviceydelsen. Michelle Kjeldbjerg er ikke ansvarlig for nedbrud på kundens server, hjemmeside eller andre forhold, der gør, at vi ikke kan levere den aftalte ordre. Ved aftalens indgåelse giver kunden Michelle Kjeldbjerg fuldmagt til, at foretage ændringer på kundens online aktiviteter (website, sociale medier m.m.), i det omfang, det er nødvendigt for at levere serviceydelsen i henhold til aftalen. Al materiale som er udarbejdet og designet til kunden ejes 100% af kunden også efter samarbejdets ophør. Michelle Kjeldbjerg foretager ikke ændringer, der er tiltænkt som værende skadelige eller misvisende. Der kan fra Michelle Kjeldbjerg’s side leveres dokumentation i form af forskellige ydelser som f.eks. E-mail marketing, Facebook annoncering mv. I så fald vil det fremgå af det konkrete tilbud og kontrakt

 

LEVERING: 1 TIL 1 AFTALE

Michelle Kjeldbjerg leverer de pågældende serviceydelser løbende i den aftalte periode.

Der tilbydes en række forskellige slags ydelser inden for markedsføring, web og grafik, hvor levering kan differentiere. Der henvises altid til de betingelser, der er skitseret i den enkelte opgaves tilbud og kontrakt med tilhørende deadline for levering

 

RETURRET:

Bemærk: Ved køb af online produkter, hvor materialet leveres øjeblikkeligt, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

 

AFLYSNING:

Vi forbeholder os retten til at aflyse forløb, workshops og kurser ved sygdom, eller andre uforudsete situationer. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.

 

OPSIGELSE:

Du kan når som helst opsige din aftale med Michelle Kjeldbjerg ved at skrive til hej@michellekjeldbjerg.dk. OBS! Der er altid løbende måned + 1 måneds opsigelse.